Aktiviteter

En stor del av mötet, kanske den viktigaste, sker utanför konferensrummet. Måltiderna, kaffepauserna och olika typer av aktiviteter där deltagarna lär känna varandra.

Därför har vi nära samarbeten med flertalet arrangörer i regionen. Exempelvis Boda Borg, Nobelmuseet och på Gelleråsen där Promenta arrangerar olika snabbgående aktiviteter. På hotellet ordnar vi bland annat provningar och avsmakningar av de mest skilda slag i samband med måltiderna. 
En dryckes- eller smakprovning innan middagen är avkopplande, tar upp till ca en timme och mycket uppskattat då det är både underhållande och där de flesta på ett lättsamt lär sig något nytt.
Läs mer här!

Vill ni få måltidsupplevelsen och aktiviteten på en annan, naturskön plats, så har vi två alternativ. Sundsbrostugan och Knappfors Gård. I Stugan kan vi erbjuda diverese aktiviteter och Bastubad och i Knappfors som ligger naturskönt utmed Bergslagskanalen vid Lunedets Naturreservat.
Läs mer här;

Knappfors Gård
Möte, Konferens, middag, kräftskiva, bröllop & festvåning, rekreation mm.
Sundsbrostugan  
Bastubad, Skytte, Fiske mm.

När ni planerar en konferens eller liknande på Bofors Hotel så har vi några förslag på aktiviteter som vi gör tillsammans med Uplevelsemäklarna.
Bulls Eye
För Tio Poäng
Konferensavbrottet
Kreativ Konst
Mästarnas Mästare
Nerver av Stål
Snowroller
Sommarkrysset

Kontakta oss så kommer vi med förslag och priser som kan passa er grupp.

UpplevelseMäklarna
Nobelmuseet i Karlskoga
Projecta
Karlskoga Turistbyrå
Promenta
Karlskoga Golfklubb
Boda Borg