Restaurangen

Restaurang Bofors Hotel

Även om vi idag tagit bort de strikta klädreglerna, som gällde för inte allt för länge sedan, är det lätt att ta intryck av och slappna av i den sobra och exklusiva atmosfären. Något som endast vita linnedukar, förstklassig service, mat med finess samt avslutning i salongen kan erbjuda. Här är måltiden fortfarande en högtid. En upplevelse, lite mer än den vanliga vardagen. 

Boka gärna bord för att vara säker på plats. Då får vi även en möjlighet att ta extra bra hand om dig. Telefon 0586-24 63 00

 

LUNCHER

I restaurangen serveras två olika luncher måndag till fredag. Båda lika välsmakande, välgjorda men passar för olika ändamål.

Diplomatlunch
I restaurangen serveras en fin tallriksserverad lunch på vita linnedukar måndag till fredag. Du börjar med en serverad varmrätt och sedan serveras det dessert som du väljer att inta vid bordet, till kaffet i salongerna eller om du är på språng, ta med till konferenslokalen. Det här är lunchen för er som vill reservera bord, grupper och enklare representation där ni bibehåller sammanhanget och kan fokusera på sällskapet.

Direktionslunch
Vår finaste lunch för de speciella tillfällena. Här bjuds en trerätterslunch och kaffe serverad vid bordet, chambre séparée.
Måltiden serveras på den klassiska Nobelservisen och självklart har vi dryckesrekommendationer för bästa smakupplevelsen. Detta är lunchen för dig som vill ge arrangemanget en exklusiv inramning. Oavsett om det är representation, födelsedagsfirande eller bara för den goda upplevelsen, det väljer du själv.

À la carte och Kvällens Meny 

När du vill äta stilfullt gör du ditt eget val från vår  À la Carte eller väljer vår välkomponerade kvällsmeny. Kontakta oss för aktuell Kvällens Meny
på telefon 0586-24 63 00