Your cart is currently empty!

Fredagskassen
Smakupplevelser hemma
Fixa festmåltiden på 30 minuter med vår lyxiga Fredagskasse!
Menyerna är välkomponerade trerättersmenyer med förrätt, varmrätt och dessert.
Det går bra att beställa bara två rätter; varmrätt med antingen förrätt eller dessert.
Menyerna är anpassade och prissatta för en person. Vi rekommenderar att du förvarar maten i kylskåp tills det är dags att värma den. Bilderna nedan vid menyerna är symbolbilder och illustrerar inte rätterna i menyerna.
Dryckesrekommendationer och Systembolagets artikelnummer angivna inom parantes.
Givetvis finns det flera alkoholfria alternativ som passar.
Observera!
Instruktioner uppdateras inom kort
BESTÄLLNING
Beställ och betala online här
Eller så beställer du på telefon 0586-24 63 00
Vi behöver ha din beställning senast onsdag innan kl. 18:00
samma vecka som du vill hämta din Fredagskasse
AVHÄMTNING
Din kasse hämtar du i hotellreceptionen på fredagen
mellan kl. 13.30-16.00
PRIS
3 Rätter 415 kronor per kuvert
2 Rätter 345 kronor per kuvert
Meny 1
Fredagarna 12 september, 3 oktober, 24 oktober och 14 november
Beställ och betala online här
Förrätt
Kräftsoppa med lökmousse, citronpicklad lök, friterad lök och ost gratinerat vitlöksbröd (G)
Dryckesförslag: Dreissigacker Trocken 2024 (Nr: 2294) Pris: 139 kronor
Varmrätt
Grillad oxfilé med potatiskaka, kantarellkräm och portvinssky och smörbakade grönsaker (L)
Dryckesförslag: Guigal Cotes-du-Rhone 2022 (Nr:2011) Pris: 149 kronor
Dessert
Bakade plommon med ricottakräm (L)
Dryckesförslag: Braida Brachetto d’ Aqui (Nr: 6260) Pris: 125 kronor
Meny 2
Fredagarna 19 september, 10 oktober, 31 oktober och 21 november
Beställ och betala online här
Förrätt
Svamptartlett med lingonemulsion, örtsallad och picklad svamp (G)
Dryckesförslag: Jean-Claude Boisset Bourgogne Les Urulines 2023 (Nr: 78614) Pris: 189 kronor
Varmrätt
Hjortytterfilé med rotfruktsterrine, smörad rödvinssky och rostade grönsaker (L)
Dryckesförslag: Baron de Ley Reserva 2020 (Nr: 2525) Pris: 129 kronor
Dessert
Bakad choklad med kaffemousse och apelsincurd
Dryckesförslag: Ruffino Vinsanto Serelle 2021 (Nr: 8119) Pris: 189 kronor
Meny 3
Fredagarna 26 september, 17 oktober och 7 november
Beställ och betala online här
Förrätt
Hjortpastrami med enbärsemulsion, grönkålschips och vinbärschutney
Dryckesförslag: Bruna Grimaldi Barbera d’ Alba Superiore 2021 (Nr:900099) Pris: 199 kronor
Varmrätt
Smörbakad hälleflundra med hummersås, potatisstomp, blomkålsmix och picklad lök (L)
Dryckesförslag: Blason de Bourgogne Macon-Villages 2023 (Nr: 2295) Pris 129 krono
Dessert
Äppelknyten med kanderade nötter och vaniljkräm (N) (G)
Dryckesförslag: Dr. Loosen Beerenauslese 2018 (Nr 5364) Pris: 149 kronor