Vi söker personal

Är du någon av våra nya medarbetare?

Anrika Bofors Hotel ligger i Karlskoga, 30 minuter från Örebro och 45 minuter från Karlstad. Hotellet erbjuder bl.a. 35 hotellrum, konferenslokaler samt flera matsalar och salonger. Merparten av våra boende gäster är vanligtvis internationella affärsresenärer och vi har en omfattande restaurangverksamhet. 
Vi är kända för vår service, goda mat och vårt värdskap. Vår kultur präglas av hjärtligt, tryggt och professionellt bemötande mot våra gäster. Vi får ofta uppskattning för vårt arbete och när vi lyckas leverera i enlighet med vår kultur, ger det en tillfredsställelse i professionen. Det är lätt att vara en stolt medarbetare på Bofors Hotel.

Vi står inför en intensiv vårsäsong och söker nu flera nya medarbetare. Dels så utökar vi vår personalstab och dels så har vi ett stort behov av extrapersonal där vi ser möjlighet till hög sysselsättning.

Kock
Fast 100% tjänst

Om tjänsten
Tjänsten som kock innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som kock i varmköket men skift/arbetsuppgifter sker även i kallskänka/bageri.

Vem söker vi?
Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för mathantverket. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.
Vi ser att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven matlagare som kan planera och ligga steget före.

Servitör/Servitris
Fast 100% tjänst

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som Servitör/Servitris i Restaurangen.

Vem söker vi?
Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för serviceyrket och måltidsupplevelser. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.
Det mest utmärkande för Bofors Hotel är mötet med våra gäster och vårt värdskap, vilket innebär att du brinner för att skapa ett gott värdskap, tycker om social interaktion och kundbemötande. Det är viktigt att du trivs i en miljö där du ofta ställs inför olika typer av utmaningar med en förväntan på högklassig service.
Du erbjuds ansvarsfulla uppdrag med hög grad av stort eget ansvar och tillsammans med övriga medarbetare på Bofors Hotel samverkar du för att nå värdskap i världsklass. Därav ser vi att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven servitör/servitris som kan planera och ligga steget före. Vardagen består av ett högt tryck och tempoväxling, vilket är något du tycker om och klarar av att hantera.

En dokumenterad kunskap om Vin/Dryck samt Bar är meriterande.
 

Restaurangkonditor
Fast 100% tjänst

Om tjänsten
Tjänsten som restaurangkonditor innebär att du är en del i ett team där vi skapar måltidsupplevelser. Våra gäster är såväl gäster på dagens lunch som världsvana affärsresenärer från alla kontinenter, vilket innebär att du måste kunna hantera en bredd inom måltidskunskap. Detta gör att vi ofta ställs inför olika typer av utmaningar och det är naturligt att vi som jobbar här tycker om både dynamiken såväl som att leverera på högsta nivå.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är som restaurangkonditor/bagare men arbetsuppgifter sker även i kallskänken och utöver detta fungerar du som stöd till varmköket i service.

Vem söker vi?
Du har minst 5 års yrkesvana med genuin passion för mathantverket. För att lyckas i rollerna är du van att hantera en bredd av olika tillställningar men främst från à la carte och fine dining.
Vi ser att du alltid strävar efter att skapa goda relationer och är en ansvarstagande, passionerad, driven matlagare som kan planera och ligga steget före.
”1930”  är vårt eget varumärke för våra egna kvalitativa mat- & delikatessprodukter som vi själva skapar och tillagar. En stor del av 1930-produkterna ligger inom konditori och bageri där din kreativitet och erfarenhet kommer väl till pass för detta.

Gemensamt för tjänsterna Kock, Servitör/Servitris och Restaurangkonditor 
Det mest utmärkande för Bofors Hotel är mötet med våra gäster och vårt värdskap, vilket innebär att du brinner för att skapa ett gott värdskap, tycker om social interaktion och kundbemötande. Det är viktigt att du trivs i en miljö där du ofta ställs inför olika typer av utmaningar med en förväntan på högklassig service. Vardagen består av ett högt tryck och tempoväxling, vilket är något du tycker om och klarar av att hantera.
Du erbjuds ansvarsfulla uppdrag med hög grad av stort eget ansvar och tillsammans med övriga medarbetare på Bofors Hotel samverkar du för att nå värdskap i världsklass.

Anställning och övrigt:
Vårt arbete är förlagt till alla dagar i veckan och dygnets alla tider men normalt har vi stängt under sommaren, julen och andra storhelger.
Varaktighet: Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: månadslön, kollektivavtal finns.
Du hanterar svenska flytande i både tal och skrift och engelska i tal.
B-körkort krävs.

Kontaktperson och ansökan:
Hotelldirektör Göran Beck
Telefon 073-861 14 40
goran.beck@boforshotel.se
Ansökan sker via e-post.

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande och anställning görs så snart som möjligt. Därför kan processen avslutas utan vidare varsel.

Visa gärna dina erfarenheter genom dokumentation av menyer du har arbetat med på tidigare restauranger.
Var beredd att på begäran lämna referenser från tidigare arbetsplatser.

Serveringspersonal - Extra vid behov
Vi söker serveringspersonal till vårsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål som servitör/servitris i restaurang- och cateringverksamhet för dygnets alla måltider.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Du har goda kunskaper i engelska, primärt i tal. Meriterande är om du har B-körkort.

Kock/Kallskänka - Extra vid behov
Vi söker kock/Kallskänk till vårsäsongen. Det gäller sedvanliga göromål i kök/kallskänk för dygnets alla måltider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med a` la carte och vill vara delaktig i alla våra måltider, företrädesvis arrangemang, luncher, middagar och festvåning på Bofors Hotel. Som person är du givetvis intresserad av mat och dryck, van med att hantera stress och har en mycket god känsla för service. Meriterande är om du har B-körkort.

Gemensamt för tjänsterna – Serveringspersonal samt Kock/Kallskänka
Extra vid behov

Anställning
Anställning gäller för enstaka dagar (extrapersonal) men där merparten av arbetspassen är planerbara med god framförhållning. Arbetstiden ligger på veckans alla dagar och likaså på hela dygnet. Vi har stor efterfrågan hela våren fram till sommaren och det finns goda möjligheter för extraarbete under hela hösten fram till jul.

Kontaktperson och ansökan:
Hotelldirektör Göran Beck
Telefon 073-861 14 40
goran.beck@boforshotel.se
Ansökan sker via e-post.

Tiden mellan kl. 11.00-13.30 serverar vi lunch och det kan vara svårt att få tid till samtal.
Var beredd att på begäran lämna referenser på tidigare arbetsplatser.

Varmt välkommen med din ansökan!